viernes, 2 de diciembre de 2011

Sense paraules...

Dijous vaig assistir per primera vegada a dinar al restaurant de l'hotel-escola Iberostar Ciudad Blanca. En veritat no som cap experta, però és gairebé impossible explicar tot el que varem gaudir, gràcies a l'exquisit servei dels cambrers, al talent dels cuiners i a la inmillorable atenció de l'extraordinari equip d'alumnes, creat pel departament d'hoteleria i turisme de l'IES Alcúdia

Realment estan molt d'enhorabona, bé, en veritat sou vosaltres que ho heu de tastar, i posar els adjectius més adequats...,perquè jo ja desig tornar-hi a dinar, de fet ja tenim taula reservada pel darrer menú abans de Nadal!!

...i tu, i vosaltres....a què esperau???

Parau atenció als propers 10 minuts i veureu les futures estrelles MICHELIN.






Vull aprofitar aquest espai, per donar l'enhorabona al restaurant Jardín per la seva recent incorporació a l'èlit de les estrelles. I en especial, agraïr la seva gran aportació per acollir alumnes, del nostre centre IES Alcúdia, en pràctiques. Felicitats !!!


2 comentarios:

  1. A vegades hi ha llàgrimes que són dolces i avui les meves han tengut gust a espícies orientals,a coco i a mel!FANTÀSTIC Antònia.
    Gràcies,

    Damiana

    ResponderEliminar
  2. enhorabona quina passada gràcies!!

    ResponderEliminar