jueves, 15 de diciembre de 2011

Valentia i sofisticació

Ens queden uns dies per acabar l'any 2011 i un altre dijous de servei hem passat. Pels passadissos es comenta que els nostres alumnes es troben molt contents, els professors molt satisfets i els pares, com no pot ser d'altre manera, molt orgullosos d'ells....

Concretament el 15 de desembre va ser molt especial, ja que es va organitzar, per primer cop aquest curs, un menú llarg i estret, més conegut com a degustació. De fet, com més llarg (i estret) és un menú degustació, més complicats són l'elaboració i el servei, per exemple en un servei de 12 plats o més, l'ordre, els sabors, temperatures, etc., han d'estar molt ben planificats. També l'interès del comensal ha d'estar viu, sinó, en les 2 hores i mitja que pot durar un dinar d'aquest tipus, al client se li pot arribar a "torturar" esperant les tan magnífiques experiències multisensorials.

I bé, els plats que es varen oferir varen ser tot un triomf, encara que molta gent arrufés el nas en saber els ingredients, però la seva presentació era original per la vista, les aromes
un luxe pel nas i el gust tan delicat i extraordinari que certament, els petits plats típics d'aquest tipus de menú, sabien a poc...a molt poc!. Aqui vos en deix una mostra.
De bell nou, gràcies, felicitats i enhorabona a tots!!!


Torró de foie

Risotto mariner

Canaló de peus de porc i confit d'ànec

Brouet de bolets

Costella de xai a baixa temperatura

Pera a la planxa amb mouse de tofe a la vainilla
amb salsa de xocolata negre

No hay comentarios:

Publicar un comentario