martes, 27 de marzo de 2012

Un bon principi i un millor final...

Tot lo bo s'acaba, però també el renaixement de la primavera ens ajuda a veure les coses de millor color, o no?
Avui hem tingut el darrer servei del curs actual, però més lluny de la tristor ha estat un encanteri de sorpreses i noves il·lusions, tant pels professors, pels alumnes i pels nostres convidats. Aniré per parts...

I es que la professora de Regidoria de Pisos n'Antònia Martorell ens
ha decorat un espléndid menjador en una entorn primaveral ple de colors, flors i a més el temps ens ha acompanyat amb el seu càlid sol que donava un aire fantàstic al nostre restaurant Ciudad Blanca. Extraordinari, no ho trobau?

Els alumnes de Serveis de restaurant tenint present que era el seu darrer dia, s'han esmerat més si cal i respecte als seus companys de Cuina i Gastronomia, dirigits pels professors Damiana Pascual, Jaume Galmés i Maribel Alzamora, han fet gaudir els nostres cinc sentits amb els plats que han preparat...mmmm, quin plaer!

Una de gambes.... Amanida oriental...



Calamar farcit... Vedella amb goulash...


Mouse de maduixes i cava...

I hem tingut una visita molt important, de fet la nostra Batlessa d'Alcúdia, Coloma Terrassa ha tingut el gran detall de venir a dinar amb nosaltres juntament amb les regidores de Turisme i Educació (Josefina Linares i Àngela Amer, respectivament). Una gran satisfacció ens ha omplit al dedicar el seu preuat temps en interessar-se per la feina que fan els nostres alumnes i el professorat del departament. Tan de bo, l'any que ve tornin!.


Per això des d'aqui, volem agraïr a Margalida Socías (directora de Radio Alcúdia) i a la batlessa i regidores la seva presència al nostre hotel-escola i desitjam que el proper any tornin a recordar-se'n de la família d'hoteleria i turisme de l'IES Alcúdia.

Tampoc vull oblidar-me, en aquest darrer dia, d'agraïr moltíssim a tots els nostres clients que han vingut a visitar-nos els dies de servei, que ens han donat tanta força, tans d'ànims..., i per suposat dir-lis, dir-vos que sense vosaltres, sense els nostres CONVIDATS (tots i cada un dels que heu passat el dimarts o dijous a gaudir dels nostres plats) la formació dels nostres alumnes no seria la mateixa!.


MOLTES GRÀCIES I FINS BEN AVIAT!

1 comentario:

  1. Gràcies a tú Antonieta per tenir sempre unes paraules d'agraïment i recolzament que ens arriben al cor. La teva presència entre noltros ha estat com una onada de vent fresc que ens ha omplit d'energia i ànim per seguir lluitant per una formació cada dia millor.

    ResponderEliminar