martes, 13 de marzo de 2012

LA TEVA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR

Com ja sabeu som l'IES Alcúdia, i oferim cicles de grau mitjà i grau superior de la familia professional d'hoteleria i turisme, és a dir, formació professional gratuïta i reconeguda a tota la Unió Europea, amb pràctiques formatives al sector amb l'opció de poder-les realitzar a l'estranger, amb un altíssim nivell d'ocupació en finalitzar.

De fet, el 95% dels alumnes que acaben els nostres estudis troben feina inmediatament, les rames que tenim són el grau mitjà de Cuina i Gastronomia i també de Serveis de Restauració; per altra banda el Cicle de grau superior en Gestió d'allotjaments turístics.


Requisits d'accés:
  • per accedir a un grau mitjà s'ha d'haver acabat l'ESO, tenir 17 anys i llavors realitzar una prova específica d'accés. O directament amb primer de PQPi.
  • per accedir a un grau superior s'ha d'haver acabat el batxillerat o tenir 19 anys i realitzar una prova d'accés. O directament fent el curs específic d'accés al grau superior
Ambdues proves es realitzen durant el mes de maig (concretament el 16 i 17, en horari d'horabaixa), de fet teniu en compte que la matrícula és del 19 al 30 de març. Per això creim que és un molt bon moment per explicar-vos aquesta oferta formativa, ja que són molts els que la desconeixen, per tant, vos he deixat els links (mou el ratolí) amb tota la informació dels estudis, les proves d'accés i també alguns models d'exàmens.

LES MILLORS EMPRESES TURÍSTIQUES D'ESPANYA SÓN DE BALEARS.
T'AGRADARIA TREBALLAR EN ALGUNA D'ELLES?
PREPARA'T AQUI MATEIX!
ESTUDIA FORMACIÓ PROFESSIONAL D'HOSTALERIA I TURISME
A L'IES ALCÚDIA.:
TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA;
TÈCNIC EN SERVEIS DE RESTAURACIÓ;
TÈCNIC SUPERIOR EN GESTIÓ D'ALLOTJAMENT TURÍSTIC.
CENTRE PÚBLIC DE LA
CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS DEL GOVERN BALEAR.
PRÀCTIQUES EN EMPRESA.
INFORMA'T JA! EN EL
971548600
O EN EL MATEIX CENTRE IES ALCÚDIA DAVANT LA PISCINA MUNICIPAL.







No hay comentarios:

Publicar un comentario