lunes, 13 de febrero de 2012

Un poc de tot

No vos penseu que ens hem aturat de treballar...tot al contrari!. Cada dia anam millorant i fent noves creacions i activitats formatives, tantes que gairebé no tenim temps per processar tot el que hem anat realitzant al llarg d'aquest darrer mes.

I la roda ha continuat girant...diàriament ens instruim i gaudim del dia a dia formatiu en el nostre hotel escola. De fet, els alumnes que enguany acaben el cicle ja comencen a triar empreses per anar a realitzar les pràctiques a partir del mes d'abril, vos diré que estan una mica nerviosos però amb molta il·lusió de demostrar la seva vàlua als professionals de la cuina i restauració.


Per això us recordo que ens queden dos serveis en dijous, concretament el 16 i 23 de febrer, llavors donarem pas a l'obertura del restaurant cada dimarts, però no durarà molt, així que si encara no ens heu visitat (lo qual ho dubto!), les portes estaran obertes des del dia 28 de febrer fins el 27 de març, ambdós inclosos.


I bé aquí vos deix algunes fotografies on es demostra la imaginació, destresa i creativitat dels nostres alumnes, sempre supervisats pel professorat del departament d'hoteleria i turisme...


ELABORACIÓ A LA VISTA DEL CLIENT
"TOURNEDO AL PEBRE BO"

2on GM Serveis de restauració

No hay comentarios:

Publicar un comentario