sábado, 25 de febrero de 2012

La posada de llarg

Aquest fet que titula el post d'avui, té un significat molt important en la vida de les persones. Pot referir-se a una inauguració, el dia en que es compleixen divuit anys, quan algú canvia de lloc de feina, o l'instant en que s'acaba un cicle per iniciar-ne un altre de millor, tot cap en aquest esdeveniment.

En el nostre cas, he triat aquest ròtul perquè els alumnes de segon de CFGM Cuina i gastronomia i Serveis de restauració visqueren un moment parescut, ja que s'avaluaren, definitivament, de la part pràctica dels estudis, cuinant i servint als professors i als companys de primer, just abans de iniciar el seu període de pràctiques en empreses, baix l'atempta mirada dels professors de la matèria Carmen Yepes, Jaume Galmés i Maribel Alzamora.

Encara no sabem si han aprovat o no, ni les notes, ni siquiera si aniran a fer les pràctiques (tan de bo que si!, que superin tots el mòduls!!), de fet fins el proper 23 de març no surten les qualificacions, però del que estic segura es que gaudiren tant o més que en els passats serveis realitzats al llarg del curs, que les elaboracions eren delicioses, molt ben presentades, calentetes,.... Es a dir, tots els presents quedarem encantats (com sempre!) i per part nostre els posaríem un excel·lent com a professionals de la cuina i del servei.

Felicitats i enhorabona al·lots i al·lotes!! i moltíssima sort d'aquí endavant!!!




2 comentarios:

  1. Bon dia!!

    Podrieu posar les cartes actualitzades dels serveis de dimarts i dijous.

    Salutacions

    ResponderEliminar
  2. Si, clar que si...encara que ara per ara només tenim servei els dimarts, fixe't en el post anterior...i si visites el facebook hi son totes!!!
    Moltes gràcies pel teu suggeriment!

    ResponderEliminar