jueves, 21 de enero de 2016

Jornada completa com a professionals

Fitur 2016 va obrir les seves portes i els alumnes del CFGS en Gestió d'allotjaments turístics del nostre centre varen assistir-hi, juntament amb els alumnes del IES Calvià.

La jornada va començar ben dematí, sortint de l'aeroport de Son Sant Joan en direcció Madrid i era passada la mitjanit quan tornaren a l'illa amb un vol regular de la companyia Ibèria.
En arribar a la fira, ens va rebre el batle d'Alcúdia i el regidor de turisme, els quals mediaren per poder mantenir una entrevista amb la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca i la Gerent de l'associació d'hotelers d'Alcúdia. També a l'estand de les Illes Balears varem tenir l'honor de conèixer a la Presidenta del govern Balear i al seu vicepresident, Francina Armengol i Biel Barceló, respectivament.

Des del nostre departament d'hoteleria i turisme ens sentim uns privilegiats podent visitar aquesta fira un any més, per això agraïm la col·laboració de l'ajuntament d'Alcúdia que ens va ajudar a conèixer de primera mà la realitat turística del nostre municipi i territori insular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario