jueves, 22 de octubre de 2015

I FÒRUM ALIANÇA PER A L'FP DUAL
 El passats dies 19 i 20 d' octubre es va dur a terme a Palma el 1er Fòrum Aliança per a l'FP Dual dedicat a que totes les empreses i institucions interessades en aquest tipus de cicle formatiu es coneguessin i intercanviessin informació i opinions entre elles, per tal de compartir les iniciatives i experiències per millorar l'oc upació dels joves.

 
Degut al gran interès del centre IES Alcúdia per a la formació i ocupació del seu alumnat, un grup de professors assistiren a les jornades per col·laborar amb la interessant iniciativa que recolza el bon funcionament de l'FP Dual a Espanya.
Aquesta primera trobada va comptar amb la presència de ponents nacionals i internacionals i va tractar qüestions com la qualitat, la regulació del sistema, la importància de vincular a les PIMES o el paper del tutor d'empresa.
Durant aquests dos dies, també va haver-hi taules rodones sobre temes com “els factors d'èxit de la FP Dual”, “cooperar per formar” o la FP Dual a Mallorca i els reptes del sector hoteler.
Va ser una experiència molt positiva, que va ajudar als nostres professors a formar-se com a professionals de l'ensenyament de l'FP Dual alhora que corroborà una vegada més, la gran importància i multitud d'avantatges d'aquest tipus de cicle professional, que tenim la gran sort de poder impartir al nostre centre.No hay comentarios:

Publicar un comentario