Este blog quiere ser una herramienta de comunicación entre profesores, alumnos y profesionales del sector de la hostelería y el turismo
jueves, 15 de diciembre de 2011
Valentia i sofisticació
Ens queden uns dies per acabar l'any 2011 i un altre dijous de servei hem passat. Pels passadissos es comenta que els nostres alumnes es troben molt contents, els professors molt satisfets i els pares, com no pot ser d'altre manera, molt orgullosos d'ells....
Concretament el 15 de desembre va ser molt especial, ja que es va organitzar, per primer cop aquest curs, un menú llarg i estret, més conegut com a degustació. De fet, com mésllarg(i estret) ésun menúdegustació, méscomplicatssónl'elaboracióiel servei, per exemple en un serveide 12platsomés, l'ordre, els sabors, temperatures, etc.,han d'estarmoltben planificats. També l'interès delcomensalha d'estarviu,sinó,en les 2hores i mitja quepot durarun dinar d'aquest tipus, al client se lipotarribara "torturar" esperant les tan magnífiques experiències multisensorials.
I bé, els plats que es varen oferir varen ser tot un triomf, encara que molta gent arrufés el nas en saber els ingredients, però la seva presentació era original per la vista, les aromes un luxe pel nas i el gust tan delicat i extraordinari que certament, els petits plats típics d'aquest tipus de menú, sabien a poc...a molt poc!. Aqui vos en deix una mostra. De bell nou, gràcies, felicitats i enhorabona a tots!!!
Torró de foie Risotto mariner Canaló de peus de porc i confit d'ànec Brouet de bolets Costella de xai a baixa temperatura Pera a la planxa amb mouse de tofe a la vainilla amb salsa de xocolata negre
No hay comentarios:
Publicar un comentario