martes, 22 de noviembre de 2011

El gran dia va ser tot un èxit!

Sabeu que dijous passat varem obrir les portes als primers clients?

El nostre restaurant de l'hotel Iberostar-Ciudad Blanca es va vestir de llarg, per rebre als comensals àvids per tastar els deliciosos plats preparats pels nostres alumnes.

Llàstima que ja no pogueu gaudir dels sabors i les olors dels plats que vos mostram a continuació...., però no passeu pena, si voleu satisfer el vostre curiós paladar i gaudir d'un dia únic, on rebreu les millors atencions dels nostres cuiners i cambrers, a un preu inmillorable, reservau el més aviat possible al 971.89.00.85.

Ja estam preparats per apropar-vos a l'art de la gastronomia...les properes cites són el 24 de novembre, 1 de desembre i 15 de desembre.

Vos esperam!!!



miércoles, 16 de noviembre de 2011

Primers auxilis

En el marc del mòdul de Seguritat i higiene alimentària i dintre de la unitat de Prevenció de riscos laborals, els alumnes de 1er CFGM de Serveis de restauració i de 2on CFGM de Cuina i gastronomia, varem assistir a una classe pràctica de primers auxilis.



El nostre més sincer agraïment al Doctor Antoni Aguiló Pons,
doctor i professor en Infermeria i fisioteràpia de la UIB.

lunes, 7 de noviembre de 2011

Anem per feina

ho vols veure?

un, dos, tres...SUS!!!


viernes, 4 de noviembre de 2011

Pràctiques

Ja estam en marxa!

Els alumnes de 2on de Serveis de Restauració
han preparat aquestes exquisites decoracions de buffets.


¡Chapeau!


martes, 1 de noviembre de 2011

Ens traslladem!


Com cada any per aquestes dates els alumnes i professors d'Hoteleria i Turisme tenim mudança. I es que s'inicia l'etapa a l'hotel Ciudad Blanca del Port d'Alcúdia, on per espai de cinc mesos, gaudim de les instal·lacions d'aquest fantàstic establiment. veure vídeo

Per això, les classes tant teòriques com pràctiques dels grups de PQPi, de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració es realitzen a les aules que tenim al menjador i cuina de l'hotel. Teniu present que els dimarts i dijous tenim preparats uns menús elaborats amb molta estima i rigor per tota la nostra família professional.


A més els dijous de cada setmana, els alumnes del Cicle de Grau Superior de Gestió d'allotjaments turístics, també hi realitzaran les seves classes pràctiques; els trobareu tan a la recepció, com a la bugaderia o habitacions de l'hotel, fent ús de totes les eines i/o maquinaria que tenim al nostre abast, per tal de posar en pràctica tots els aprenentatges rebuts al llarg del curs.

De fet, tractem de buscar el millor de cada un dels nostres alumnes per així, en un futur molt pròxim, siguin ells els encarregats de donar un servei de qualitat a cada restaurant, cada hotel on treballin. Per tot això la nostra filosofia combina la teoria i la pràctica en un entorn real, amb clients reals, gràcies a ells (a vosaltres) aconseguim un complement idoni sempre cercant l'excel·lència del professional de l'hoteleria.

Ara ja estau avisats!, perquè ben aviat vos informarem dels primers serveis oberts al públic...